Malatya’da Doğal Ürünler Pazarı kuruluyor

Malatya’da Doğal Ürünler Pazarı kuruluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sümer Park ikinci etap çalışmaları kapsamında parkın içine Doğal Ürünler Pazarı kuruyor.

Büyükşehir Belediyesi, 85 dönümlük alan üzerine kurulu Sümer Parkın batı tarafındaki 50 dönümlük alanı değişim dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniledi.

35 dönümlük doğu yakasında da düzenlemeler yapacak olan belediye, park meydanında bulunan 14 dükkânı doğal ürünler pazarına dönüştürecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Fuat Bayhan, kullanılmayan dükkânları birkaç küçük dokunuşlar yaparak Malatya’ya kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin 50 dönümlük alanı kendi imkânlarıyla düzenlediğini belirten Bayhan, “Sümer Park’ın batı yakası şimdi daha nezih ve güzel bir görünüme kavuştu. Her yaştan insanlar ve engelli vatandaşlarımızın gezebilecekleri hale getirildi. Biz doğu yakasında bulunan 14 dükkânı yenileme ve tadilat çalışmalarına başladık. 14 dükkânı kapsayan park meydanında oturma yerleri, havuzlar, dış cephe duvar boyaları genel bir bakım onarım çalışması yapıyoruz. Malatyalılar Sümer Park’ın doğu yakasının da yenilenmesiyle birlikte burada da güzel vakit geçirecekler.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.