Malatya'da kaybolan 2 kız kardeş bulundu

Malatya'da kaybolan 2 kız kardeş bulundu

Dün Doğalyol ilçesinden Malatya şehir merkezine geldikten sonra ortadan kaybolan kız kardeşler, bulunarak ailesine teslim edildi.

Malatya'nın Doğanyol ilçesi Damlı Mahallesi'nde (köyü) ikamet eden Yıldız Mehmet Özgül çiftinin 19 yaşındaki Aslı ile 14 yaşındaki Büşra adlı kız çocukları, kışın kaldıkları Battalgazi ilçesi Yukarı Çöşnük'te bulunan Memur-Sen TOKİ'deki evlerine gelmek için arabaya bindikten sonra, şehir merkezinde bulunan çevreyolu üzerindeki evlerine yakın olan akaryakıt istasyonunda inmiş ve bir daha kendilerinden haber alınamamıştı.

Çocuklarının kaybolmasının ardından İLKHA muhabirine konuşan Yıldız Mehmet Özgül çifti, çocuklarının hayatlarından endişe ettiklerini, hasretlerinden gözlerine uyku girmediklerini belirterek, çocuklarının bulunmasını istemişlerdi.

Çocuklarının bulunmasının ardından telefonla görüştüğümüz anne Yıldız Özgül, "Çocuklarımız şehir merkezinde bulunmuş. Polis bizi Yeşilyurt Çocuk Şube Müdürlüğüne çağırdı. Çok şükür sağlık durumları iyi, başlarına herhangi bir şey gelmemiş. Burada çocukların ifadesini alıyorlar. İfade işlemlerinin ardından çocuklarımızı alıp eve gideceğiz. Sevinçten ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çocuklarımızın bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.


Malatya'da kaybolan 2 kız kardeş bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler