Mardin'de aynı aboneye birer gün arayla 2 fatura kesildi

Mardin'de aynı aboneye birer gün arayla 2 fatura kesildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde su sayaçlarını okuyan MARSU ekiplerinin, birer gün arayla aynı aboneye iki fatura kesmesi abonenin tepkisine yol açtı.

Aynı aboneye kesilen her 2 faturadaki ilk endeksin aynı olmasının, yapılan yanlışlığı ispatladığını ifade eden ev sahibi, mahallelerde çalışan ekiplerin birbirinden habersiz görev yaptığını düşünmeye başladığını söyledi.

Yeşilkent Mahallesinde oturan bir aboneye 8 Ocak 2021 tarihli 13:56:54 saatiyle 84 TL 43 kuruş fatura kesen MARSU gezici sayaç okuma ekipleri, aynı aboneye 9 Ocak 2021 tarih ve 10:17:21 saatiyle 90 TL 6 kuruşluk bir su faturası daha kesti.

2 gün arayla su sayacının yanında adına kesilmiş faturaları gören ev sahibi, ekiplerin mahallelerde birbirinden habersiz çalıştıklarını söyledi.

Her 2 faturada yer alan ilk endeksin aynı olduğunu bildiren ev sahibi, "Her 2 faturam birer gün arayla kesilmiş. Para miktarı olarak çok yüksek bir miktar değil ancak hem personel hem zaman hem de kâğıt israfına kadar yazık olmuş. Gezici ekiplerin birbirinden haberleri olmadığını düşünüyorum. İnşallah MARSU yetkilileri sesimizi duyup duruma müdahale edecektir." dedi.

Abone sahibi kendisine en son yazılan 90 TL 6 kuruş su faturasını ödeyeceğini diğerinin iptali için MARSU'ya başvuracağını bildirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler