Moritanyalı alim siyonistlere karşı büyük bir direniş örneği sergileyen mücahidlere seslendi

Moritanyalı alim siyonistlere karşı büyük bir direniş örneği sergileyen mücahidlere seslendi

Alim Yetiştirme Merkezi Başkanı Moritanyalı Şeyh Muhammed Hasan Ed-Dedo Eş-Şankiti, siyonisit işgal rejimine karşı verdikleri destansı mücadelede büyük bir direniş örneği sergileyen direniş gruplarına videoyla seslendi.

Videosunda mücahidlere seslenen Moritanyalı alim Şeyh Muhammed Hasan Ed-Dedo Eş-Şankiti, Allah’ın yardımının çok yakın olduğunu söyledi.

Allah ve Resulünden örnekler aktaran Şankiti, şunları söyledi: “Kalplerinizi birleştirin. İdarecilerinize itaat edin. Kendinizi geliştirin. Başınıza gelenlere sabredin. Zira Allah'ın yardımı yakındır. Yardım da edecek olan ancak Allah'tır. ‘Ey iman edenler, eğer siz Allah'a (Allah adına İslam’a ve Müslümanlara) yardım ederseniz, O da size yardım eder ve sizin ayaklarınızı sağlamlaştırır.’ (Muhammed/7) ‘Allah kendi dinine yardım edenlere muhakkak yardım edecektir. Kuşkusuz Allah güçlüdür, mutlak galiptir.’ (Hac/40) ‘Elbette biz, hem dünya hayatında hem de şahitlerin hazır bulunacağı günde elçilerimize ve inanmış kişilere yardım ederiz.’ (Mü'min/51)”

“Allah'ın yardımı geliyor ve size yakındır” diyen Şankiti, “Düşkünlerinize sahip çıkın. Çünkü Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi vesellem) şöyle buyuruyor: ‘Ancak düşkünlerinize sahip çıkarak, yardım olunur ve rızıklandırılırsınız.’ Rabbimden dileğim, onun için yaptıklarınızı kabul buyursun. Şehitlerinize rahmet etsin. Bizleri de Firdevs cennetinde onlarla buluştursun. Ömrünüzü uzatsın, gözünüzü aydın etsin ve düşmanlarınızı yenmeyi nasip etsin. Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Hizmetçiniz, ayağınızın altındaki toprağınız ve kardeşiniz Muhammed Hasan Ed-Dedo.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.