'Müslüman, Sevgililer Gününü Kutlayamaz'

'Müslüman, Sevgililer Gününü Kutlayamaz'

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu, 10 yıldan beri sürdürdüğü haftalık basın açıklamalarının 461.cisinde, Müslüman Anadolu halkına, 90 seneden beri sinsice yürütülen hristiyanlaştırma projesi kapsamında, kutlanması dayatılan 'Sevgililer Günü' ne vurgu yapt

KOCAELİ- Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu, 10 yıldan beri sürdürdüğü  haftalıkbasın açıklamalarının  461.cisinde, Müslüman  Anadolu halkına, 90 seneden beri sinsice yürütülen hristiyanlaştırma projesi kapsamında, kutlanması dayatılan SanitValentin, halk arasında gizlenmiş adıyla ‘Sevgililer Günü’ ne vurgu yaptı

Sevgililer Gününün müslüman Anadolu halkına resmen dayatılarak kutlanılmasına tepki olarak  yapılan basın açıklamasını, Kocaeli İnanç Özgürlüğü adına, İnsan Hakları Savunucuları Derneği Genel Başkanı Ali Akbaş okudu.

Basın açıklamasını okurken,  14 Şubat sevgililer gününün emperyalist batının müslümanlara dayattığı pisliklerinden bir gün olduğunu belirten Akbaş, “Haramların ve zinanın doruğa çıktığı bu gün müslümanlara ait bir gün değildir. İnsanlığın ve islamın karşıtı olan batının bu gününü, müslümanların kutlaması kadar İslam’ı aşağılayıcı bir durum olamaz. Müslümanlar illa bu günü kutlayalım diyorlarsa, en sevgili olan ve tek sevgili ‘Hz Muhammed’i Seviyoruz Günü’ olarak kutlarlarsa daha isabet etmiş olurlar.” Ifadelerini kullandı.

Türkiye halkının yüzde  99’unun Müslüman olduğu hatırlatmasında bulunan Akbaş,   “Anadolunun müslüman halkına, Atatürkçü laik ve Kemalist kesimin kutladığı ve İslam’ın kabul etmediği pislik bir günü zorla dayatarak kutlattırmaya çalışmak büyük bir zulümdür. Batı medeniyetsizliğinin kutladığı her günü Müslümanlar da kutlamak zorunda mı?. Müslümanların kendilerine özgü değerleri vardır, müslümanlar ancak kendilerine ait olan günleri kutlayabilirler. Asla bir müslüman, kâfirlere ait olan günleri kutlayamaz, kâfirlere ait olan günleri kutlamak müslümanlar için haramdır ve bu durum imani bir meseledir. “ dedi. 

Müslümanların, Kur’an-ı Kerim’de geçen ‘Ey rabbimiz bizleri zalimler topluluğu ile beraber bulundurma’ ayetini  hatırlarından hiç çıkmamaları gerektiğini belirterek müslüman halka seslenen Akbaş,  “Müslüman, hayatını Kur’an’a göre tanzim etmelidir, müslümanlar, Yahudi ve Hristiyan adetlerinden uzak durmak zorundadırlar. Dünyanın çeşitli bölgelerinde, batılı zalim kâfirler tarafından, müslümanlara yapılan katliamlar ve saldırılar artarken, bu zulümler devam ederken, sen ey müslüman, batılı kâfirler tarafından bacılarının namusları kirletilirken, nasıl olur  sen namusunu kirleten kâfirlerin günlerini kutlarsın. Ey müslümanlar şunu sakın unutmayın, ‘Kim bir Yahudi ve Hıristiyan adet ve adetlerini kutlarsa oda onlardandır’. Müslümana düşen görev, Yahudi ve Hristiyan adet ve geleneklerini reddetmektir. Müslümanların bu pisliklerin ortadan kaldırılması için, bunlara karşı mücadele etmesi elzem bir olaydır.” sözlerine yer verdi.

“Ailenizi Zaman gazetesinin zararından koruyun, almayın”

Konuşmasının sonunda, Zaman gazetesinin özel sevgililer günü eki vermesine de değinen Akbaş, “ Kendisini müslüman bir gazete olarak tanıtan ve müslümanların dini duygularını sömüren Zaman gazetesinin bu pislik gün için, kâfirlerin gününü kutlayan sevgililer günü özel eki vermesini kınıyoruz. Saman gazetesini yaptığı insani olmayan, İslam dışı yayınlar ve zinakarların günü olan sevgililer gününü müslümanların günüymüş gibi lanse etmesinden dolayı kendilerini intikam sahibi olan âlemlerin rabbi olan Allah’ a havale ediyoruz ve müslümanları bu gazetenin yayınlarına karşı uyarıyor ve dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz. Saman gazetesini alıp evlerine götürmemelerini ve ailesini çocuklarını bu büyük tehlikeden uzak tutmalarını tavsiye ediyoruz. 10 Kasım’da ‘O olmasaydı, olmazdık’ ilanından sonra, şimdi de 14 Şubat sevgililer günü eki ile bunların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Halkımızı bu muzur neşriyata karşı uyarıyoruz.” diyerek katılımcılara teşekkür etti. (İLKHA)

 







 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.