Nizip'ten Mısır'a destek

Nizip'ten Mısır'a destek

Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile siyasi patilerden Mısır halkına destek geldi.

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren İhsan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nida-Der ve Milli Görüş Vakfı, Mısır'daki katliamda hayatların kaybedenler için basın açıklaması yaptı.


İhsan Der başkanı Halil Vural, "Yapılan darbeyle hızını kesmeyen cani grup tarafından, silahsızca kendi İslami ve insani haklarını isteyen onurlu Mısır halkının üzerine, geçtiğimiz günlerde hedef gözetilmeksizin ateş açılarak masum insanlar katledilmiş ve büyük bir katliam yapılmıştır. Kendi halkına zulmedenler hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacaklar" dedi.


Çarşı Camii avlusunda Nida-Der ve Milli Görüş Vakfı tarafından ortak bir basın açıklaması gerçekleştirildi.


Milli Görüş Vakfı başkanı Halil Çetin, Mısır'daki çıkan olaylarda öncelikle el Adeviyye Meydanı'nda mücadele eden kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve onları desteklediğimizi belirtiyorum ve yapılan bu hain saldırıda darbecilere destek veren birtakım körfez ülkelerini bu yaptıkları ihanetten vazgeçmeleri noktasında uyarıyorum" dedi. (Bayram Çakar - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler