Orta Afrika'da Vahşi Cinayet!

Orta Afrika'da Vahşi Cinayet!

Son dönemlerde şiddet olaylarının tırmandığı Orta Afrika'da Seleka kabilesinin üyesi olduğu belirlenen genç öfkeli kalabalık tarafından linç edildi.

Orta Afrika Cumhuriyeti'nde şiddet son noktaya ulaştı. Vahşet içindeki kalabalık ve askerler bir Müslümanı katlettikten sonra cenazesini parçalayıp yaktı.

Seleka kabilesinden olduğu gerekçesiyle askerler tarafından linç edilerek öldürülen adamı gözü dönmüş kalabalık önce soydu ardından, parçalara ayırdı ve sonra da yaktı.

YAKALAYIP DÖVMEYE BAŞLADILAR

Orta Afrika Cumhuriyetin geçici devlet başkanının katıldığı bir tören sırasında, tören alanında bulunan bir kişi askerler tarafından Seleka üyesi olduğu gerekçesiyle yakalandı. Askerler daha sonra yakaladıkları kişiyi kalabalığın gözünün önünde dövmeye başladı.

CESEDİ KALABALIĞA TESLİM ETTİLER

Şiddetin artmasının ardından devlet yetkililerinin alanı terkettiği ifade ediliyor. Askerler daha sonra linç ettikleri gencin cenazesini kalabalığın eline teslim etti.

PARÇALAYIP ATEŞE ATTILAR

Kalabalık gencin cenazesini parçalara ayırarak yaktıkları ateşin içine attı. Tüyler ürperten olayın ardından askerler etrafında kutlama yapan kalabalığı dağıtmak için müdahalede bulundu (Ajanslar)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum