Pervari'de yoğun kar yağışından kapanan 12 köyün yolu ulaşıma açıldı

Pervari'de yoğun kar yağışından kapanan 12 köyün yolu ulaşıma açıldı

​Siirt'in Pervari ilçesinde, 2100 rakımlı Geçittepe mevkii ile Çemikari Yaylası’nda yoğun kar yağışından kapanan 12 köyün yolu, İl Özel İdare ekiplerinin yaptığı çalışmayla ulaşıma açıldı.

Pervari Geçittepe grup köy yollarının kardan ötürü kapandığı ihbarını alan Siirt İl Özel İdaresi ekipleri, çalışma başlatarak yolun ulaşıma açılmasını sağladılar.

Kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı grup köy yolu olan ve 12 köyün bu yolu kullandığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun emir ve talimatları doğrultusunda İl Özel İdaresi bünyesindeki karla mücadele ekiplerinin yolda çalışma başlattıklarını ve uzun çabalar sonucu yolun açıldığını açıkladı.

Karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Canpolat, "Pervari ilçemizde yoğun kar yağışı halen devam ediyor. Karla mücadele ekiplerimiz yolların açılması için yoğun bir mesai harcamaktadır. Şu ana kadar 12 köy yolu ulaşıma açıldı. Gelen tüm ihbarlara anında müdahale ediyoruz ve köy yollarında mahsur kalan araçlar ekiplerimiz tarafından kurtarılıyor." dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler