Radyolardan Diyarbakır'daki "Medya Mevlid Buluşmaları" etkinliği için ortak yayın kararı

Radyolardan Diyarbakır'daki "Medya Mevlid Buluşmaları" etkinliği için ortak yayın kararı

​Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın "Örnek Aile Rehberi Hazreti Muhammed" temalı "Medya Mevlid Buluşmaları" etkinliği, İslami yayın yapan 8 ildeki radyolardan ortak canlı yayınla bu akşam saat 21.00'de gerçekleştirilecek.

Çağrı FM Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Diyarbakır'da düzenlenecek olan "Medya Mevlid Buluşmaları" etkinliği ile ilgili çalışmaları İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) anlattı.

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Batman, Adana, İzmir ve Van'da "Medya Mevlid Buluşmaları" etkinliklerini canlı yayınladıklarını belirterek bu akşam saat 21.00'de Diyarbakır'da düzenlenecek etkinliği de 8 ilde İslami yayın yapan radyolardan ortak yayımlayacaklarını duyurdu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından, her yıl değişik illerde düzenlenen Mevlid etkinliklerinin coşkulu bir şekilde kutlandığını hatırlatan Erdoğan, "Peygamber Sevdalıları, Covid-19'dan dolayı bu yıl meydanlarda Mevlid etkinliklerini düzenlemeyeceklerini duyurmuştu. Virüsten dolayı 'Medya Mevlid Buluşmaları' adı altında etkinlikler düzenliyorlar. Çağrı FM, Botan FM, Cemre FM, Aksa FM, Bingöl FM, Kervan FM, Vuslat FM ve Serhad FM olarak daha önce Batman, İzmir, Van ve Adana'daki etkinlikler gibi bu akşam saat 21.00'de Rehber TV'de yayımlanacak olan Diyarbakır'daki 'Medya Mevlid Buluşmalarını' kardeş radyolar ile 8 ilde canlı olarak yayımlayacağız." şeklinde konuştu.

Öte yandan, Diyarbakır'daki etkinlik öncesi "Medya Mevlid Buluşmaları Etkinliği Özel Programını" da bugün saat 16.00'da İslami yayın yapan "kardeş radyolar" ile 8 ilde ortak yayınla gerçekleştireceklerini söyledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler