Refah Partisi eski Genel Başkanı Ahmet Tekdal vefat etti

Refah Partisi eski Genel Başkanı Ahmet Tekdal vefat etti

Refah Partisinin kurucu üyesi ve eski Genel Başkanı olan Ahmet Tekdal (89), Ankara'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Vefat eden Ahmet Tekdal'ın, ikindi namazında Hacı Bayram Veli Camisinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Tekdal'ın vefatı üzerine Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Erbakan Hocamızın yol arkadaşı, vefanın, sadakatin en özel örneklerinden, Refah Partisi E. Genel Başkanı, kıymetli büyüğümüz Ahmet Tekdal Beyefendi’nin vefat haberini üzülerek öğrendim. Ailesine, yakınlarına ve tüm camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet, Makamı Âlî Olsun. Âmin." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Milli Görüş Hareketimizin önemli isimlerinden olan, Refah Partisi eski Genel Başkanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi kıymetli Ahmet Tekdal ağabeyin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum."

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak da görev yapan Tekdal, 20. Dönem Ankara Milletvekili seçildi. Ahmet Tekdal, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.