Rektör Demir: Çalışmalar Batman’ın kalkınmasında önemli rol oynayacak

Rektör Demir: Çalışmalar Batman’ın kalkınmasında önemli rol oynayacak

Batman Valisi Hulusi Şahin ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan görüşmede Batman’ın ve üniversitenin gelişimine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Üniversitenin yapmış olduğu çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi veren Prof. Dr. İdris Demir, bu çalışmaların Batman’ın kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynayacağını kaydetti.

Batman Üniversitesinin bölgesinde marka bir üniversite olması ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmesi için durmadan çalıştıklarını ifade eden Prof. Dr. İdris Demir, öğrenci ve insan odaklı bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Üniversitenin akademik ve fiziki durumu hakkında da bilgiler veren Rektör Demir, ilin yöneticilerinin Batman Üniversitesine verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Batman Üniversitesinin gelişimini yakından takip ettiklerini belirten Batman Valisi Hulusi Şahin, üniversiteye destek vermekten mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler