Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kardeşi vefat etti

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kardeşi vefat etti

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kardeşi Süleyman Tahmazoğlu, Covid-19 nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası 58 yaşındaki Süleyman Tahmazoğlu, bir süredir Covid-19 nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Tahmazoğlu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kardeşinin vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyuran Tahmazoğlu, şunları söyledi:

“İnnâ lillâhi ve inna ileyhi raciûn. Kardeşim Süleyman Tahmazoğlu, koronavirüs sebebiyle dâr-ı bekâya irtihal etmiştir. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Dualarınızı bekleriz. Rabbim sizlerden uzak eylesin. Salgın nedeniyle taziye yapılmayacaktır.”

Vali Davut Gül de Tahmazoğlu’nun vefatıyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İnna lillahi ve inna ileyhî raciûn. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun kardeşi Süleyman Tahmazoğlu’nun vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, değerli Başkanımızın ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

“Salgın dolayısıyla zor günler geçiriyoruz” diyen Gül, “Taziye yasağı, cenaze namazı ve defin katılım kısıtlaması konusunda konulan kurallar ve alınan tedbirleri biliyorsunuz. Lütfen merhum Süleyman Tahmazoğlu’nun ailesinin de isteği olan bu kurallara uyup telefonla taziyelerimizi bildirelim.” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, “Çok uzun süredir Gaziantep'te birlikte çalıştığımız Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kardeşi Süleyman Tahmazoğlu'nun vefatını öğrendim. Allah rahmet eylesin. Belediye Başkanımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ise, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kardeşi Süleyman Tahmazoğlu'nun vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabır dilerim.” şeklinde konuştu.

Kentteki diğer yetkililer başta olmak üzere siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar, sosyal medya üzerinden Tahmazoğlu’na ve ailesine taziyelerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.