​Samsun Terme'de mevsimlik işçisi kadının öldürüldüğü saldırıya ilişkin 1 kişi tutuklandı

​Samsun Terme'de mevsimlik işçisi kadının öldürüldüğü saldırıya ilişkin 1 kişi tutuklandı

​Samsun'un Terme ilçesinde mevsimlik tarım işçilerine saldırı düzenleyen bir kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Samsun’da mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadıra düzenlenen ve bir kadının hayatını kaybetmesi birinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında bir kişinin tutuklandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, 07.09.2017 Perşembe günü saat 00.15 sıralarında Terme İlçesi Bafracalı mahallesinde mevsimlik tarım işçilerinin bulunduğu çadıra av tüfeği ile ateş edilmesi sonucu bir kadın hayatını kaybettiği bir kadınında yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Olay sonrası olayla ilgili olabileceği değerlendirilen 7 şahıs gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslardan 3’ü savcılık tarafından serbest bırakılmış, 4 şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Sevk edilen dört şahıstan 3’ü serbest bırakılmış, M.Y meydana gelen öldürme olayını alkol ve uyuşturucunun etkisi altında av tüfeği ile ateş etme sonucu işlendiğini itiraf etmiştir. Suçunu itiraf eden M.Y tutuklanmıştır."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler