Şanlıurfa’da bin TL’lik yardım paraları adrese teslim edilecek

Şanlıurfa’da bin TL’lik yardım paraları adrese teslim edilecek

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılacak olan bin TL’lik destek yardımı, hak sahiplerine evlerinde elden verilecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınını önlemeye yönelik Şanlıurfa’da alınan yeni tedbirlerle PTT şubelerindeki yoğunluğun önüne geçmek amaçlanıyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek bin TL’lik desteği alacak olan vatandaşların yeni uygulama ile PTT şubelerine gitmelerine gerek kalmayacak. Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla hak sahiplerinde evde ödeme yapılacak.

Çalışmaya bir an önce başlanması için kaymakamlara talimat veren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kaymakamlıklarca görevlendirilen personelin bin TL’lik yardımları hak sahiplerine evlerinde teslim edeceğini duyurdu.

Yardımları alabilmek için hak sahiplerinin evlerinde kalması gerektiğini belirten Vali Erin, bin TL’lik yardımı alacak olan hak sahipleri evde bulunmadıkları takdirde yardımların hane halkından herhangi birine teslim edilmeyeceğini kaydetti.

PTT kart veya diğer banka kartlarıyla para çekme makinelerinden işlemlerini yapacak vatandaşların ne zaman isterlerse bu işlemlerini rahatlıkla yapabileceğini anımsatan Vali Erin, şubelerde ise bu tarihten itibaren yardım ödemelerine yönelik herhangi bir işlem yapılmayacağının altını çizdi.

İLKHA


Şanlıurfa’da bin TL’lik yardım paraları adrese teslim edilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.