Viranşehir'de Hürriyet Mahallesi sakinlerinden belediyeye tepki

Viranşehir'de Hürriyet Mahallesi sakinlerinden belediyeye tepki

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hürriyet Mahallesi sakinleri, belediye hizmet yapmadığını belirterek yetkililere tepki gösterdi.

Viranşehir'in Hürriyet Mahallesi sakinleri, belediyenin, hizmet yapmadığını belirterek yetkilerden mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Mahalle sakinlerinden Abdulkadir Orhan, ilçedeki birçok caddeye parke döşendiğini, ancak mahallelerinden bulunan caddeye yıllardır parke döşenmediğini ifade etti.

Orhan, "Daha önce ilçemiz Büyükşehir Belediyesine bağlı olmadığı zaman İlçe Belediyesine defalarca gittik ama maalesef hiç kimse gelip yolumuzu yapmadı. İki yıldır gitmediğimiz kapı kalmadı. Gittiğimizde bize, birkaç ay sonra ihaleye çıkılacağını söylüyorlardı. 2 yıldır bizi kandırıyorlar artık biz nereye başvuracağımızı bilmiyoruz." dedi.

Kışın çamurdan; yazın ise tozdan yolların geçilmediğini ifade eden Orhan, "Kışın belediyeye gittiğimiz zaman 'kıştır yapamıyoruz' diyorlar yazın gittiğimiz zaman ise 'kışın yapacağız' diyorlar ama ne yaz ne kış hiçbir şey yapmıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye sesleniyorum. Bu soruna bir an önce bir çözüm bulun. Yeter artık, mahallemizi yapın." diye konuştu.

Barış Yıldırım da sorunlarını yetkililere defalarca iletmelerine rağmen ilgilenilmediğini dile getirerek, yaz yolda oluşan toz nedeniyle pencerelerini açamaz hale geldiklerini kaydetti.

Ahmet Yağış ile Zeynep Seçkin isimli mahalle sakinleri de yetkililere tepki göstererek artık yollarının yapılmasını talep ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler