Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi senato toplantısı telekonferans yöntemiyle yapıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi senato toplantısı telekonferans yöntemiyle yapıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında senato toplantısını telekonferans yöntemiyle yaptı.

Senato üyeleri ile telekonferans sistemi ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Coronavirus ile (Covid-19) mücadele kapsamında sosyal etkileşimi azaltmak amacıyla toplantıyı video konferans sistemi ile yaptıklarını söyledi.

Coronavirus'e karşı yürütülen çalışmalar doğrultusunda üniversite olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Prof. Dr. Karabulut, "Tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul binaları, sosyal, kültürel ve sportif tesisler farklı dönemlerde dezenfekte edildi, esnek çalışma uygulaması ile personeller arası etkileşim iyice azaltıldı. 'Evde Kal Sağlıkla Eğitim Al' parolası ile kıymetli öğrencilerimizin derslerini internet üzerinden almaları sağlandı. Bu noktada tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizin Web sayfamızı takip etmeleri oldukça önem arz etmektedir. Gerek uzaktan eğitimin işleyişi, gerekse yapılacak ara sınav ve yarı yıl sonu imtihanları ile ilgili bilgiler sayfamızdan duyurulacaktır. Üniversite olarak Coronavirus'e karşı yürüttüğümüz mücadele bundan sonra da devam edecektir." diye konuştu.

İLKHA


Senato toplantısı telekonferans yöntemiyle yapıldı

Senato toplantısı telekonferans yöntemiyle yapıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.