Şeyh İkrime Sabri: Kudüslüler Mescid-i Aksa’nın saygınlığına dokunulmasına izin vermeyecek

Şeyh İkrime Sabri: Kudüslüler Mescid-i Aksa’nın saygınlığına dokunulmasına izin vermeyecek

Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri, uluslararası toplumun Kudüs’te yaşanan olaylar karşısındaki sessizliğini kınayarak, işgal rejimini dizginleyecek gerçek anlamda baskıların olmamasını eleştirdi.

Şeyh İkrime Sabri, siyonistlerin Mescid-i Aksa’yı hedef alan saldırılarına cevabı geçtiğimiz günlerde yaptıkları gibi Kudüslü gençlerin vereceğini belirtti.

“Kınamalardan başka bir şey işitmedik” diyen Şeyh İkrime Sabri, Kudüs’te yaşanacak her türlü gerginlikten ve Mescid-i Aksa’ya gelecek herhangi bir zarardan tamamen işgal rejiminin sorumlu olduğunu ifade etti.

Şeyh İkrime Sabri, siyonistlerin, Ramazan’ın 28’inci günü siyonist yerleşimcilerin baskın yapabilmesi için Mescid-i Aksa’yı boşaltmak istediğine dikkat çekti.

Mescid-i Aksa Hatibi ayrıca Kudüslülerin kentlerini terk etmeyeceklerini ve Mescid-i Aksa’nın saygınlığına dokunulmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Kudüslü birçok aktivist, siyonist yerleşimcilerin 28 Ramazan Pazartesi günü kalabalık gruplar halinde baskın yapmasına karşı koymak üzere Mescid-i Aksa’da nöbet tutma çağrısında bulundu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.