Silvan'da silahlı kavga: 6 ölü, 9 yaralı

Silvan'da silahlı kavga: 6 ölü, 9 yaralı

Silvan ilçemizde çıkan silahlı kavgada 6 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Silvan'da üç ailenin karıştığı silahlı kavgada biri kadın 6 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Olay, Silvan'ın kırsal mahallesi olan Gökçetevek köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Poyraz ailesi ile Tekin ailesi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sorun çıktı. Poyraz ailesine gelin olan Gülşen Tekin babası güle gitti. Poyraz ailesi de Gülşen'i almak için Tekin ailesinin evine gittiği sırada çatışma çıktı.

Narin ailesi de Tekin ailesine desteğe gittiği sırada arada kaldı. Çıkan silahlı kavgada, Aziz Narin (22), Gökhan Narin (20), Edip Oğraş (22), Halise Narin ve ismi henüz öğrenilemeyen iki kişi hayatını kaybetti.

Cevat Narin (67), Mevlüt Narin (56), Burak Narin (27), Münevver Narin (59), Cevat Narin (18), Teğmen Yapıcı (41) ve Felak Narin (29) ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi daha yaralandı.

Yaralılar, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi, Salahaddini Eyyubi Devlet Hastanesi ve Silvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Köyde güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler