Siyonist işgalciler ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikiyüzlülüğü

Siyonist işgalciler ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikiyüzlülüğü

​Siyonist işgalcilerin sözde başbakanı netanyahu: "İlhak planını iptal etmeyeceğim. Ben bu plana bağlıyım ve ondan asla vazgeçmeyeceğim" diyerek esas niyetini ortaya koydu.

Filistin Enformasyon Merkezi'nden edinilen bilgiye göre işgal devletinin sözde başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Birleşik Arap Emirlikleri'yle anlaşma yapılmadan önce bu ülkeyi anlaşmanın mahiyetini belirlemek ve bağlantılar kurmak amacıyla en az iki kez gizlice ziyaret ettiği kaydedildi.

Ziyaretlerin her birinin sadece birkaç saat sürdüğüne ve işgal devletinin sözde Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Meir ben Şabbat'ın da bu ziyaretlerde Netanyahu'yla birlikte olduğuna dikkat çekildi. 

Siyonist işgalcilerin ABD Büyükelçisi David Friedman da deklare edilen "ortak açıklama"da yer alan ifadelerin özenle seçildiğine, Batı Şeria'nın bazı bölümlerinin ilhakı planının askıya alınmasıyla ilgili ifadelerin kullanılmasının da tesadüf olmadığına vurgu yaptı. 

Friedman, Batı Şeria'daki yahudi yerleşim merkezlerinin ilhakı konusunun masadan tamamen kaldırılmış olmadığını, ilhak planının geçici olarak askıya alındığını ancak herhangi bir süre belirlenmediğini ve buraların bir gün mutlaka işgal devletinin bir parçası olacağını iddia etmekten çekinmedi.

Diğer yandan Netanyahu da ilhak planını, bu süreçte askıya almasını ABD Başkanı bizzat Trump'ın istediğini onun kendisinden bu planı geçici bir süre için askıya alması talebinde bulunduğunu belirtti. 

Terörist işgalci netanyahu, "İlhak planını iptal etmeyeceğim. Ben bu plana bağlıyım ve ondan asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.