Siyonist işgalcilerden Lübnan'a yardım için "Hizbullah'ın silahsızlandırılması şartı"

Siyonist işgalcilerden Lübnan'a yardım için "Hizbullah'ın silahsızlandırılması şartı"

​Siyonist işgalciler, Lübnan'a yardım etme karşılığında Hizbullah'ın silahsızlandırılmasını ayrıca İran ve Çin'in Lübnanlılara yardım elinin engellenmesini şart koştu.

Siyonist işgalciler, Hizbullah'ın silahsızlandırılmasını ve İran ile Çin'in Lübnanlılara yardım eli uzatmasının engellenmesini talep ederek Lübnan'a yapılacak her türlü yardımın şartlı olmasını talep etti.

Siyonist araştırma merkezleri, Beyrut limanındaki büyük patlamanın ardından Lübnan'daki durumun nasıl gelişeceği ve Tel Aviv'in bu olaydan ve sonuçlarından nasıl yararlanacağı konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Siyonist araştırma merkezleri, uluslararası toplumun Lübnan hükümetinin Hizbullah'ı silahsızlandırmadan "ekonomik krizden çıkmasına izin vermemesi" gerektiğini yazdı.

Siyonist Kamu ve Siyasi Araştırma Merkezi, bu felaketin, Hizbullah'ı silahsızlandırmak için Tel Aviv için bir fırsat teşkil ettiğini savundu.

İşgalci Siyonist Ulusal Güvenlik Araştırma Enstitüsü araştırmacısı Arona Mizrahi, "Siyonistler, bu fırsattan yararlanarak Hizbullah'ın meşruiyetini baltalamalı ve siyasi alanda tüm gücüyle Hizbullah'ın konumunu zayıflatmalı. Siyonistler, tüm Avrupa Birliği'nin Hizbullah'ı terör örgütü olarak kabul etmesi için çalışmalı " dedi.

Hizbullah'ın işleriyle ilgili işgalci Siyonist Uzman Yoram Shwartz, "Hizbullah'ın sorumlu olmakla suçlandığı Hariri'nin öldürülmesiyle ilgili uluslararası bir mahkeme emri var. Bu, Hizbullah için ek bir zorluk. Ekonomik yardım karşılığında Hizbullah konusunda Lübnan'dan bir bedel almak isteyen bir israil var. " ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler