Siyonist terör çetesi Filistin'de su kuyularını yıkarak arazileri kurutuyor

Siyonist terör çetesi Filistin'de su kuyularını yıkarak arazileri kurutuyor

İşgalci siyonistlere ait yıkım araçları, Batı Yaka'nın orta kesiminde yer alan Selfit şehrinde tarım arazilerinin sulanması için kullanılan bir su kuyusunu daha yıktı. Ayrıca on ayrı kuyunun yıkılacağına dair de uyarıda bulundu.

Yıkım amacıyla gelen araçlar ayrıca bölgede geniş bir alanda düzleme yaptı ve tarım arazilerine büyük zarar verdi.

Zaviye Belediyesi Başkanı Mahmud Mavkıdi, işgalcilerin Srisiya mıntıkasına baskın düzenlediklerini ve Muaz Hamdan Muslıh adlı şahsa ait su kuyusunu yıktıklarını belirtti.

Mavkıdi, işgalcilerin ayrıca on su kuyusunun yıkılacağına dair uyarıda bulunduklarına dikkat çekti.

Siyonist terör çetesinin Selfit'in kuzey kesiminde daha önce de muhtelif tarım arazilerinin kuyularını yıkarak toprakların kurumasına neden olduğu ifade edildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre Ariel Yahudi işgal merkezine ait iş araçları ayrıca Selfit'in kuzeyinde Corc El-Battih ve Kefayif Azril mıntıkaları hizasında uzanan Vadi Abdurrahman mıntıkasında ekili tarım arazilerini tahrip ederek tarım ürünlerine büyük zarar verdi.

Siyonist teröristlerin, Ariel Yahudi işgal merkezinin çevresindeki bölgelerde altyapıyı tahrip etmek ve yolları kapatmak için büyük miktarlarda toprak yığdıklarına da dikkat çekildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler