"Sömürgecilerin Toprakları Haricinde Her Yer Kan Revan"

"Sömürgecilerin Toprakları Haricinde Her Yer Kan Revan"

Konya İnanç Özgürlükleri Platformu yaptığı basın açıklamasında, sömürgeci güçlerin topraklarının dışındaki her yerin kan revan olduğunu kaydedildi.

KONYA- Konya İnanç Özgürlükleri Platformu yaptığı basın açıklamasıyla emperyalist güçlerin Müslümanlar üzerinde oynadıkları oyunlara dikkat çekti.

Sömürgeci güçlerin topraklarının dışındaki her yerin kan revan olduğunu kaydedildiği açıklamayı Mevlüt Doğan, okudu.

“Sömürgecilerin toprakları haricinde her yer kan revan”

Maide Suresi 55- 56. ayetlerin okunarak başlanan açıklamada, “Hamaset edebiyatı yapmadan söylüyoruz! Kimsenin duygularını incitmeye, duygularını sömürmeye niyetimiz yok. Önünüze bir harita koyun ve çatışmalarını kanın, zulmün olduğu yerleri kırmızıya boyayın. Bir de 2. Dünya savaşı ile alakalı bir harita koyun önünüze. Görün bakın dünya savaşı nasıl olurmuş ve hangisi dünya savaşı imiş? Dünyanın bir kaç bölgesindeki sömürgeci güçlerin toprakları haricinde her yerin kan revan olduğunu göreceksiniz.

Tayland' dan, Ukranya' ya, Venezuella' dan, Bosna-Hersek' e dünyanın dört bir köşesinde ve bilumum İslam Coğrafyasında kan göreceksiniz. Ve bu kanın durması için çalışanların bu zulme karşı sesini yükseltenlerin ve bu zulümlerin asli müsebbibleri ile uğraşanların azlığına şahit olacaksınız. Neden hep zulümler Emperyalist güçlerin toprakları dışında olmaktadır?  Neden hep onların çocuklarının dışındaki çocuklar ağlamaktadır?”denildi.

“Küresel şeytanlar bizim iç hamasetimizle ayakta durmaktadırlar.”

Müslümanların iç çekişmelerine de dikkat çeken Doğan,  “mazlum halklar bir iç didişmenin
içerisinde birbirlerini boğazlayarak büyük bir gaflet içerisinde yüzmektedirler. Onların çatışmaları zalimin kibrini artırmakta, kendilerini ulaşılmaz görüp saraylarında safa sürmelerine sebebiyet vermektedir.” dedi.

Müslümanların birbiri ile çatışmasına son vermesi gerektiğini kaydeden Doğan, “Gözün gördüğünü basiret onaylamıyor. Küresel şeytanlar ve yerli işbirlikçileri bizim iç
hamasetimizle ayakta durmaktadırlar. Onların korkacakları şey, Müslüman halkların yüzlerini birbirlerine rahmetle dönmeleri, ellerini birbirlerine şefkatle uzatmalarıdır. Yeryüzü ıslahının başlangıç noktası kendi içimizdeki sulh ile olacaktır. Bizim sulhumuzdan Müslüman olmayan mazlum halklar da nasiplenecek ve onların kurtuluş umutları da bizimle yeniden yeşerecektir.” şeklinde konuştu.

Basın açıklaması yapılan dua ile son buldu. (İlyas Yavuz-İLKHA)

 



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.