Sudan'da işgal rejimi ile normalleşmeye karşı popüler kampanya yarın başlayacak

Sudan'da işgal rejimi ile normalleşmeye karşı popüler kampanya yarın başlayacak

​Sudan'da "siyonist işgal rejimi ile normalleşme"ye karşı Popüler Kampanya Koordinasyon Heyeti, kampanyanın neden ve hedefleri hakkında bir tanıtım videosu yayınladı.

Kampanya üyesi Hişam Şevani, "Sudanlılar, Amerika'nın himayesinde siyonist oluşumla normalleşme anlaşmalarının imzalanması yoluyla meydana gelen gelişmeleri gördü. Bu, çeşitli açılardan yüzleşilmesi gereken uzun vadeli bir stratejik plan." dedi.

Kampanyayı salı günü başlatacaklarını belirten Şevani, şunları ekledi:

Siyonist işgalcilerle normalleşmeye karşı popüler kampanya, esas olarak normalleşmeye karşı halkın sesini ifade etmek için kuruldu. Sudan'ın Arap, İslam ve Afrika dünyasında sömürgeciliğe karşı Sudan yönetimi dönemi boyunca ayakta kalan bir halk olarak tarihsel rolünü geri kazanmak için kuruldu.

Şevani, "Normalleşmeye karşı popüler kampanyanın, resmi, popüler ve kamu medyası tarafından sunulan ve matbaacılar tarafından desteklenen argümanları çürütmekle ilgili birçok ve stratejik hedefi var ve bu konunun arkasında bir ilgi var ve popüler kampanya, bir sonraki amacında Sudan'ı yöneten ve yağmalayan belirli seçkinler dışında normalleşmeye hiçbir ilgi olmadığını açıklığa kavuşturacak" ifadelerini kullandı.

Şevani, şöyle devam etti:

"Bu kampanyanın en önemli karakteri, Sudanlı karakteri ve Sudanlıların sesinin ifadesidir ve onların ulusal projelerini koruma konusundaki farkındalıklarını yansıtır. Bugün, Sudan'ın normalleşmesi ve kontrolü ve onun işleyen kapitalizme ve onun bölgesel koluna mutlak tabiiyeti Siyonist varlık olan tam bir proje ile karşı karşıyayız"

Popüler kampanyanın dünyadaki tüm özgür insanların ahlaki bir endişe konusu olarak Filistin davasıyla bağlantılı bir Sudan kampanyası olduğunu belirten Şevani, "Normalleşmeye karşı popüler kampanya, tüm ideolojilerin ötesine geçen ve tüm Sudanlılara açık olan açık bir kampanya ve Siyonist projeye ve Sudan'ı bölme planına karşı tüm Sudan halkının sesi olacak. Ve önümüzdeki günlerde normalleşmeyi reddetmeye yol açan programlar ve olaylar olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.