Temel,"Bizim partimiz bir dava partisidir"

Temel,"Bizim partimiz bir dava partisidir"

HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı M.Bahattin Temel, Çermik ilçesinde seçim lokalinin açılışına katıldı.

DİYARBAKIR- HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı M.Bahattin Temel, Çermik ilçesinde  seçim  lokalinin açılışına katıldı.


M.Bahattin Temel Çermik HÜDA-PAR ilçe lokalinin  açılışında  yaptığı konuşmada,  gayelerinin insanların dünya ve ahret hayatını mamur etmek olduğunu söyledi.
HÜDA-PAR Çermik lokalinde partililerle bir araya gelen HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı M.Bahattin Temel, partinin amaçları ve programı hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasında,  “Bizim partimiz, dava partisidir. Bizim meselemiz, parti meselesi değildir. Otuz yıldan beri bir davamız vardır ve bu çerçevede halkımıza hizmet ediyoruz. Açtığımız partiyle bu çıtayı biraz daha yükseltmiş olduk. Bizim asıl hedefimiz, halkımızın hem dünya, hem de ahret hayatını mamur etmektir. Halkımızı Asıl davamız, Allah’ın (cc) elim azabından halkımızı kurtarmaktır. Şayet halkımız doğru bir tercih koyarsa, sahabeler gibi olan bu güzel adaylarımızı tercih ederlerse, gerçekten kendileri için büyük bir iyilik yapmış olacaklar. Çünkü Allah’ın Peygamberi (as) şöyle buyuruyor,  “Siz nasıl iseniz, bulunduğunuz hal üzere yönetilirsiniz, idare edilirsiniz. Siz nasıl iseniz başınızdakilerde öyle olur.’ Dolayısıyla diyoruz ki, toplumumuz uyanmıştır. Yıllardır kandırılmış, yıllardır yoksul bırakılmış, yer altı ve yer üstü zengin kaynakları talan edilmiş ve şu anda,  köleler gibi fabrikalarda çalıştırılmaktadır.” dedi.


Son dönemlerde artık halkın bilinçlendiğini dile getiren temel,  “Ama Allah’ın izniyle halkımız artık uyanmıştır. Boş laflara karnı toktur. Birileri artık bu halkı kandıramayacak, ne sahte kimlik söylemleriyle ve nede göz boyama projelerle halkımızı kandıramayacaktır. Halkımız artık uyanmıştır. Halkımız Müslümandır. Müslüman olma hasebiyle, hem dinine, hem de kimliğine sahip olandır. Bu vesileyle hem dine hem de kimliğe sahip olan adaylarını seçecektir. Partimiz ilk yola çıktığından beri hem dine, hem de dile sahip çıkacaktır demişiz. Bizim amacımız, hedefimiz temelde Allah rızası, sonra da toplumumuzun tercihidir.” ifadelerini kullandı. ( Mehmet Akarsu – İLKHA )

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.