Terör rejiminin Filistin'deki katliamı Doğubayazıt'ta lanetlendi

Terör rejiminin Filistin'deki katliamı Doğubayazıt'ta lanetlendi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir araya gelen STK'lar düzenledikleri basın açıklaması ile terör rejiminin Filistin'de düzenlediği katliamı lanetlediler.

İnegöl Caddesi İlçe Emniyet Müdürlüğü eski yerleşkesinde bir araya gelen STK temsilcileri ve Doğubayazıt halkı, terör rejimini lanetlediler.

Bir araya gelen STK'lar adına açıklamayı Diyanet-Sen Doğubayazıt İlçe Başkanı Orhan Tekdemir okudu.

Sözlerine, "Biz bugün burada insan olmanın asgari şartını yerine getirmek için toplandık." cümleleri ile başlayan Tekdemir, "Evet, insan olmanın asgari şartı israilin vahşetini, işgalini, zulmünü, zorbalığını bitirmek için haykırmaktır. Evet, insan olmanın asgari şartı, Mescid-i Aksa’da Siyonist postaldan rahatsız olmaktır. Coronavirus’ü, stratejik aparata dönüştüren, insanlığın bu zayıf anında hayasızca ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya saldıran israilin terörist vasfını ilan, yaptıklarını telin etmek, asgari gerekliliktir." ifadelerini kullandı.

Tekdemir açıklamasında, "Biz biliyoruz ki; küresel medya ağıda uluslararası kuruluşlarda , uluslararası hukuk yalanı da israile karşı üç maymunu oynarken, aynı zamanda israil için güç kaynağı haline geliyor. Biz susmazsak. Biz, vazgeçmezsek. Biz, direnmeye devam edersek. Biz hep birlikte eyleme geçersek, israil yıkılacak, Filistin kurtulacaktır inşallah. Siyonizm de, işgal de, zulüm de bitecektir. Şu an israil, Mescid-i Aksa’da kendi yıkılışına yürüyor. israil, Mescid-i Aksa’da kendi yok oluşuna yürüyor. İsrail’in yıkılışını da, enkazını da göreceğiz inşallah. İsrail, Filistin’i talan üzerine kurulmuştur. Hepimizi kurtaracak Nuh’un gemisi ise israile karşı dirayet, Filistin’de, Kudüs’te ve Mescid-i Aksa’da adalet için mücadeledir. Bunun yolu da hükmü de bellidir: Adı Filistin, başkenti Kudüs, manevi zemini Mescid-i Aksa olan bağımsız ve özgür bir devlettir." şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından grupta bulunan gençler slogan atarak İsmail Beşikçi Caddesinden Belediye Caddesine doğru yürüdüler. Sloganlardan sık sık tekbirler getirilirken, terör rejimine de lanet okundu.


Terör rejiminin Filistin'deki katliamı Doğubayazıt'ta lanetlendi

Terör rejiminin Filistin'deki katliamı Doğubayazıt'ta lanetlendi

Terör rejiminin Filistin'deki katliamı Doğubayazıt'ta lanetlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.