Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 4 kişi tutuklandı

Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 4 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'da suç işlemek amacıyla örgütlü olarak uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konu ile ilgili Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ay önce başlatılan planlı teknik ve fiziki takip kapsamında, yürütülen operasyonlarda; örgütlü olarak işlenen uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik toplam 11 adrese operasyon düzenlenmiştir. Bahse konu operasyonlar sonucunda; şüpheli şahıslara ait ev içerisinde gizlenmiş ve eklentilerindeki arazilerde gömülmüş vaziyette 105,500 gr. kubar esrar, 13 gr. metamfetamin uyuşturucu madde, 2 adet bu suçlarda kullanılan hassas terazi ve 33 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında operasyonlarda 11 şahsın gözaltına alındığı, gözaltına alınan şahıslardan 4'ünün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, 6 şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, bir şahsın da yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.