Van'da çatıdan düşen kar sonucu oluşan göçükte 9 kişi yaralandı

Van'da çatıdan düşen kar sonucu oluşan göçükte 9 kişi yaralandı

Etkili olan kar yağışı sonrasında, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni bina girişinde, çatıdan kar düşmesi sonucu girişte bulunan koruyucu kısmın çökmesiyle 9 kişi yaralandı.

Van İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "24 Ocak 2020 saat 12.20 civarında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü giriş tarafında bulunan cam korumalık ağır kar yağışı nedeniyle çökmüştür. Bu olaya mevsimsel ağır kar yağışının neden olduğu değerlendirilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Olay esnasında saçak altında bulunan 2 vatandaşımız ve olaya müdahale etmeye gelen 7 vatandaşımız yaralanmıştır. Bunlar; 2 tanesi orta hafif düzeyde, 7 tanesi de çok hafif sıyrık şeklindeki yaralanmalardır. 7 vatandaşımız küçük müdahalelerle taburcu edilmişlerdir. 2 vatandaşımız servise yatırıldı; müşahedeleri devam etmektedir. Olayla ilgili ivedi olarak idari soruşturma başlatılmış olup olayın nedeni ile ilgili incelemeler titizlikle yürütülmektedir." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler