Van'da "Toplu ulaşım" sorununa kalıcı çözüm arayışı

Van'da "Toplu ulaşım" sorununa kalıcı çözüm arayışı

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen ve ilgili birim yetkililerinin katıldığı toplantıda, toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıların aşılması için kalıcı çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde toplu taşımada yaşanan sıkıntıları gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan başkanlığında bir çözüm toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tanju Özmen, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Levent Böke, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Emin Tuğrul ve ilgili şube müdürleri katıldı.

Toplu taşıma filosunu güçlendirerek şehir içi toplu ulaşımla ilgili sorunları minimize eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki toplu taşıma hizmetleri ve ilçelerle kent merkezi arasındaki toplu taşıma hizmetlerinde yaşanan sorunların kalıcı çözüme kavuşması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda yapılan toplantıda olası sorunlara ve kalıcı ve net çözümler sağlanması konuşulurken, çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.


Van'da

Van'da

Van'da

Van'da

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.