Van OSB Başkanı Aslan'dan çalışmalara devam kararı

Van OSB Başkanı Aslan'dan çalışmalara devam kararı

​Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, devlet yetkililerinin yapmış olduğu uyarıları önemsediklerini ve gerekli her türlü tedbiri aldıklarını ifade ederek üretime de devam edeceklerini ifade etti.

Aslan; Covıd 19 tedbirleri kapsamında yazılı olarak yaptığı açıklamada, dünyada ve ülkemizde hızla yayılan Coronavirüse karşı devlet yetkilileri tarafından gerekli önlemlerin alındığını belirterek yapılan uyarılara ve önlemlere uymaya çalıştıklarını ve buna mecbur olduklarını dile getirdi.

OSB olarak kurum temsilcileri ile aldıkları tedbirler kapsamında, esnek çalışma saatleri, dezenfektasyon çalışmaları ve OSB girişinde, gelen kişilerin ateşlerinin ölçülmesi gibi tedbirler aldıklarını ifade eden Aslan, kapalı alanlardaki dezenfekte çalışmalarını önemli gördüklerini ve fabrikalarda da aynı şekilde dezenfektan çalışmalarının devam ettiğini söyledi.   

"Üretime devam etmek zorundayız"

Covid 19 virüsünün ne zamana kadar devam edeceğini bilmediklerini ifade belirten Aslan, "Bu virüsün ne zaman biteceğini bilmiyoruz. O yüzden bu virüsle yaşamayı öğrenmek zorundayız. Alınması gereken bütün tedbirlerimizi alacağız ama çalışmaya da mecburuz. Üretimleri durdurursak uzun vadede çok sıkıntı çekeriz. Üretmeye devam etmek zorundayız." ifadeleri kullandı.

İLKHA


Van OSB Başkanı Aslan'dan çalışmalara devam kararı

Van OSB Başkanı Aslan'dan çalışmalara devam kararı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler