Viranşehir'deki camilerde temizlik yapılıyor

Viranşehir'deki camilerde temizlik yapılıyor

Viranşehir Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Viranşehir'in en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Tepret Camisi'nde temizlik çalışmalarına başladı.

Yenişehir Mahallesinde bulunan Tepret Camisi'nin iç ve dış temizliği için ekipler genel çalışma başlattı. Ekipler tarafından hem cami içi halıların temizliği hem de cami bahçesinin temizliği yapılıyor.

İlçede bulunan tüm camilerde genel temizlik çalışması yapılacağını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, " 1–7 Ekim tarihlerinde 'Din görevlileri ve Camiler haftası' kutlanacak. O tarihe kadar Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından Viranşehir'de bulunan tüm camilerimizde genel temizlik çalışması yapılacaktır." dedi.

Ekici, "Hemşerilerimizin temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadetlerini huzur içerisinde ifa etmelerini sağlamak için ilçemizdeki tüm camilerin iç halılarının temizliği, cami bahçesinde bulunan şadırvanların temizliği, camilerimizin dış bahçelerinin temizliği yapılarak ilçe genelinde bulunan camilerimizi kapsayan genel temizlik çalışması başlattık." ifadelerini kullandı.

Son olarak Ekinci, "İbadethanelerimiz bizler için kutsal mekânlardır, buralar bizim kalbimizdir. Kutsal mekanlarımızın temiz ve hijyenik olması için Viranşehir Belediyesi olarak üstümüze düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler