Viranşehir'de aksesuar dükkânı içindeki araba ve malzemelerle birlikte küle döndü

Viranşehir'de aksesuar dükkânı içindeki araba ve malzemelerle birlikte küle döndü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde aksesuar dükkânında yangın çıktı. İki dairenin de zarar gördüğü yangın sonucu iş yeri, içindeki araba ve malzemelerle birlikte küle döndü.

Edinilen bilgilere göre, Şarkpınar Mahallesinde bulunan bir aksesuar dükkânında yangın çıktı. Yangının dükkanın içinde bulunan otomobilden kaynaklandığını iddia edilirken, dumanları fark eden vatandaşlar, durumu iş yeri sahibine ve itfaiye bildirdi.

Yangın kısa sürede işyerini sararken, yangın üst katlarda bulunan iki daireye de zarar verdi.

İtfaiyenin olay yerine geç geldiğini ileri süren iş yeri sahibi İbrahim Gömüş, "Komşularımın bana haber vermesi üzerine hemen itfaiye ekiplerine ve polise haber verdim. İtfaiye geç geldi. Yangının içerdeki otomobilden çıktığını tahmin ediyorum. Benim zararım 70-80 bin civarı vardır." dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sanayi Oda Başkanı Mustafa Bayrak, "Bizim esnaf kardeşimizin iş yeri yandı. Burada büyük mağduriyet var. İş yeriyle beraber üstünde bulunan iki daire de zarar gürdü. Esnafımız itfaiyenin yarım saat geç geldiğini söylüyor. Tabi burada büyük mağduriyet var. Arabası içerdeydi, işyeriyle beraber yanarak kül oldu. İtfaiye ekiplerine niye geç geldiğini kendilerine sorduğumuzda kendileri ise şu cevabı bize verdiler; itfaiye şoförünün olmadığı, itfaiye aracı ise kırsal mahallede yangının çıktığı ve oraya gittiğini söylediler. Biz bu söylemlere çok üzüldük. Çok şükür her hangi bir can kaybımız yok. Yalnız 200 bin nüfuslu bir ilçenin itfaiye şoförünün olmayışı bizleri çok üzmüştür." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.