Yazar Hayati İnanç ile "Can Veren Pervaneler" isimli söyleşi yoğun ilgi gördü

Yazar Hayati İnanç ile "Can Veren Pervaneler" isimli söyleşi yoğun ilgi gördü

Ağrı Sivil Toplum Platformu ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Şair ve Yazar Hayati İnanç bir program gerçekleştirdi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Salonunda düzenlenen programa Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansta konuşan Hayati İnanç, çeşitli dönemlerde yaşamış ve iz bırakmış şairlerden örnekler vererek yaşadığı ve hayatında önemli iz bırakan olayları katılımcılara mizahi bir dille anlattı.

Hayatın içinden, İslam'dan, yaşamdan konuları verdiği örneklerle anlatan İnanç, konferansa katılan protokol üyeleri ve salonda bulunan kalabalık tarafından beğeniyle dinlendi.

Katılımcılara teşekkür eden, Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Salih Aydın "Bizim gençliğe bir sözümüz vardı. Bu vesile ile Hayati İnanç Hocamızı Ağrı'ya davet ettik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Ağrı'nın en büyük salonu bu etkinliğe yetmedi. Aynı ilgiyi Eleşkirt ilçemizde de gördük. Bu etkinliğe ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Etkinlikte bize paydaş olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Eleşkirt Kaymakamlığımız ve ÜNİAK teşkilatına destekleri dolayısı ile minnettarım. Platform olarak kültürel etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Programdan sonra Rektör Abdulhalık Karabulut tarafından Hayati İnanç'a plaket takdim edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.