Yeniden Refah Partisi'nden HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığına bayram ve taziye ziyareti

Yeniden Refah Partisi'nden HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığına bayram ve taziye ziyareti

Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanlığından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığına bayram ve taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümünde Hakk'ın rahmetine kavuşmasıyla birlikte HÜDA PAR il teşkilatlarına taziye ziyaretleri sürüyor.

Taziye ve bayram ziyaretleri kapsamında, Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Ayhan Uslu, beraberindeki partililerle, HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığına bayram ve taziye ziyaretinde bulundu.

Heyeti, HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül ve parti üyeleri karşıladı. Vefat eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için taziyelerini ileten Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Ayhan Uslu, Mehmet Yavuz'un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Mehmet Yavuz'un, samimi ve fedakâr bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Uslu, Kurban Bayramı münasebetiyle de bayram tebriklerini iletti.

Kendilerine yapılan bayram ve taziye ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, yaşarken davasına samimi bir şekilde hizmet eden Mehmet Yavuz'un, vefatıyla da aynı hizmeti yaptığını vurguladı.

Mehmet Yavuz'un vefatı, ümmet için bir kayıp olduğunu aktaran Gül, ahlakı, fedakârlığı, samimiyeti, hitabeti, bilgi birikimiyle yerinin doldurulması zor olan ender şahsiyetlerden biri olduğunu söyledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler