Ağrı’da PKK operasyonunda 11 kişi yakalandı

Ağrı’da PKK operasyonunda 11 kişi yakalandı

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesi ve köylerinde PKK adına faaliyet yürüttükleri belirlenen 11 kişinin, düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandığını açıkladı.

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesi ve köylerinde PKK adına faaliyet yürüttükleri belirlenen 11 kişinin, Jandarma tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandığını açıkladı.

Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımızca yürütülen çalışmalar neticesinde; 2015 yılı içerisinde sözde "Köy Komisyonu" isimli oluşum içerisinde yer alarak PKK/KCK bölücü terör örgütü adına faaliyet yürüttükleri belirlenen ve Doğubayazıt İlçe Merkezi ile köylerinde ikamet eden kişilere yönelik olarak 13 Şubat 2017 tarihinde eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiştir.” denildi.

Valilik açıklamasında, “Operasyon sonucunda M.Ç., M.A., H.C., İ.A, H.C., İ.B., M.A, S.İ., M.B., D.A. ve M.C. isimli 11 kişi yakalanmış, şahısların ikametlerinde yapılan aramada 8 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.