HÜDA PAR Adayı Muhammet Arif Yılmaz: Bizim aşiretimiz halkımızdır

HÜDA PAR Adayı Muhammet Arif Yılmaz: Bizim aşiretimiz halkımızdır

Kentte bazı siyasi partilerin algı ve manipülasyon oluşturduğuna dikkat çeken HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz, aşiretçilik yapmadıklarının altını çizdi.

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtti.

Parti olarak ilkesel duruşlarının olduğunu söyleyen Yılmaz, bu ilkesel tutumlarını sürdüreceklerini kaydetti.

Seçim sürecinde tüm partilere başarı dilediklerini belirten Yılmaz, "Malumunuz 31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşmaktadır. Bu minvalde tüm siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara başladığımız ilk günden itibaren bütün siyasi partilere eşit mesafede olduk ve başarılar diledik. HÜDA PAR olarak bugüne kadar da ilkeli siyasetimizi sürdürdük ve inşallah son güne kadar da ilkeli tutumumuza devam edeceğiz." dedi.

Tasvip etmedikleri söylemler ile kamuoyunun meşgul edildiğinin altını çizen Yılmaz, "Değerli Ağrı halkımızın da bildiği gibi kentimizde birçok kadim aşiret vardır. Ve bu aşiretlerimizin mensupları çeşitli siyasi partilere üyelikleri mevcut, aynı zamanda kendilerine yakın görmüş oldukları siyasi partilerin programları çerçevesinde siyaset yapıyorlar. Maalesef tasvip etmediğimiz birçok söylemle bugünlerde kamuoyu gereksiz bir şekilde meşgul ediliyor. Bu anlamda bizlerde bir açıklama yapma ihtiyacı hissettik." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, "Hiçbir siyasi parti ve şahıs hiçbir aşiretin adına açıklama yapma hakkına sahip değildir. Ve bu şekilde kamuoyuna da yanıltmaya hakları yoktur. HÜDA PAR olarak ilimizde bulunan bütün kadim aşiretler bizim aşiretimizdir ve bu memlekete bugüne kadar birçok alanda faydaları dokunmuştur. Partimiz bünyesinde birçok aşirete mensubu üye ve gönüllümüz bulunduğu halde ilkesel duruşumuz gereği, bizler hiçbir aşiret adına kamuoyuna çıkıp açıklama yapma cüretkarlığında bulunmuyoruz. Bizim aşiretimiz halkımızdır. Biz halkımızdan güç alarak kadim aşiretlerimizi de hiçbir siyasi partinin arka bahçesi haline getirmeyeceğiz." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.