Ağrılılar Belediye’den hizmet bekliyor

Ağrılılar Belediye’den hizmet bekliyor

Bir yıldan beri çamur deryası ve köstebek yuvasına dönmüş yolların Belediye tarafından düzenlenmesini isteyen Ağrılı vatandaşlar, Belediyeden hizmet beklediklerini ifade ettiler.

Çamur içinde olan ve köstebek yuvasına dönen 100. Yıl Mahallesinin yolları için, vatandaşlar Ağrı Belediyesinden hizmet istediler.

Kışın gelmesiyle başlayan yağışlarla  beraber bir yıldan beri çukurlu olan yolların çamur deryasına dönüşmesi nedeniyle, vatandaşlar zaman zaman ilerlemekte zorluk yaşıyorlar.

Ağrı Belediyesi’nin sorunlarını çözmesini beklediklerini söyleyen Reşit Aslan,” Bakın mahallenin birçok yerinde daha kanalizasyon yok.  Bazı sokaklar çıkmaz sokak haline gelmiş.. Yani mahallemiz içinde istediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Yollar çukur içinde, çamur içinde. Ağrı Belediyesinin bu sorunlu sokaklara ve yollara müdahale ederek düzenleme yapmasını istiyoruz. “ dedi.

Ağrı Belediyesi’nden kendilerine değer vermesini isteyen mahalle sakini Murat Bulan, mahalle içerisinde yürümekte zorlandıklarını belirterek, ” Bakın şu anda burada doğru dürüst bir  yol yok. Gördüğünüz gibi kaldırımlarda yürümeye çalışıyoruz. Maalesef rahatça yürüyebileceğimiz bir kaldırım da yok. Genellikle bahar ve kış mevsimlerinde çok sıkıntı çekiyoruz. Belediyenin çalışmasını istiyoruz. Ağrı’ya gelen paraların sorunları gidermek için kullanılmasını istiyoruz. Birazcık bizi düşünsünler. “ şeklinde konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.