AK Parti'den Hür Dava Partisine ziyaret

AK Parti'den Hür Dava Partisine ziyaret

AK parti Solhan ilçe başkanı Nihat Doğu ve beraberindeki heyet, Hür Dava Partisi Solhan ilçe teşkilatını ziyaret etti.

BİNGÖL -  Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Boğlan Bulvarında bulunan Hür Dava partisi Solhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

 

AK Parti heyetini HÜDA-PAR İlçe Başkanı Sedrettin Kırım ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette barış süreci, eğitim ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunulurken insan hakları ihlallerinin son bulması ve bu hakların anayasal güvenceye alınması gerektiği belirtildi.

 

HÜDA PAR’ın hayırlı olması temennisinde bulunan Doğu, siyasetin hizmet sahası olduğunu belirterek, "İslam ve insan için kim iki taş üst üste koyarsa Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Kırım yaşanan hak ihlallerine değinerek, “İnsanlara ve Müslümanlara bazı haksızlıklar yapılmıştır. Bunların gasp edilen hakların iadesinin gerekmektedir. Bunları da üstlerinizle paylaşmanızı istiyoruz. Dersim olaylarından dolayı özür dilendi, biz bu özrün hakların iadesi ile olması gerektiğine inanıyoruz. Hakların iadesi gerekmektedir. Gerek başörtüsü konusu olsun gerek hakları ellerinden alınan diğer insanlar olsun tüm hakların iadesi ve anayasal güvenceye alınması gerekiyor” dedi.   (Behçet Aslan - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.