Anadolu Gençlik Derneğinden iftar programı-video

Anadolu Gençlik Derneğinden iftar programı-video

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi tarafından siyasi parti yetkilileri, birçok STK temsilcisi ve halktan davetlilerin katıldığı İftar programı düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi Ramazan ayı münasebetiyle bir iftar yemeği tertipledi. Özel bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Şaban Kondi, kamu kurum ve daire müdürleri STK temsilcileri ile halktan davetliler katıldı.

Ezan okunmasıyla birlikte açılan iftarda özellikle İslam coğrafyasında zulüm gören Müslümanlar için dualar edildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği etkinliğinde, iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Fatih Evyapan, Ramazan ayında İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntılara değindi.

Programda bir konuşma yapan Gazeteci-Yazar Burhan Bozgeyik ise, Ramazan ayının Müslümanlar için çok değerli bir ay olduğunu belirterek, “Ramazan ayı kurtuluş ayıdır. Ramazan ayının başı mağfiret ortası rahmet sonu kurtuluştur.” dedi.

Konuşmaların ardından yaz etkinlikleri kurslarına katılan çocuklar ilahiler seslendirirken, iftar programında İl Müftü Yardımcısı Şaban Kondi’nin yaptığı dua ile iftar programı sona erdi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.