Avrupa Yetim-Der Yozgat'ta yüzleri güldürdü

Avrupa Yetim-Der Yozgat'ta yüzleri güldürdü

Avrupa Yetim-Der Yozgat'ta bulunan fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

YOZGAT – Merkezi Almanya`da bulunan Avrupa Yetim Der, Yozgat’ta fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu. Ramazan Bayramı’nda da Türkiye’nin birçok bölgesini gezerek ihtiyaç sahibi yetim, dul, sakat ve muhtaçlara ulaşan dernek, yaptığı yardımlarla fakirlerin duasını aldı.

 

Bir evin bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan gıda kolilerini, fakirlere ulaştırdıklarını ifade eden Avrupa Yetim Der gönüllüsü Mehmet Ali Onuk, “Merkezi Avrupa’da bulunan Avrupa Yetim Der bu yıl Yozgat’a 30 koli gıda paketi gönderdi. Biz de Avrupa Yetim Der gönüllüsü olarak Yozgat’taki yetim, dul ve kimsesiz fakirleri tespit ettik ve bize gelen yardım kolilerini onlara ulaştırdık.” dedi.

 

Dağıttıkları yardımların fakirlerin yüzünü güldürdüğünü belirten Onuk, “Yardım paketi ulaştırdığımız fakir ailelerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.  Bu Ramazan ayında fakirlerin yüzlerini güldürmeyi Allah herkese nasip etsin” şeklinde konuştu.
Onuk, Yozgat’ta yardım faaliyetlerine tüm hızıyla devam edileceğini, zengin ve fakir arasında köprü olmak için ellerinden gelen tüm fedakarlığı yapacaklarını söyledi. (Fikret Kavgalı-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.