Avrupa Yetim Der'den Filistinli yetimlere nakdi yardım-video-foto

Avrupa Yetim Der'den Filistinli yetimlere nakdi yardım-video-foto

Merkezi Almanya’da bulunan Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Der, bu yıl da Ramazan ayını işgal altında karşılayan Filistinli yetimlere nakdi yardımda bulundu.

Merkezi Almanya’da bulunan Yetim, Öksüz ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Avrupa Yetim Der,1946 yılından bu yana Ramazan aylarını işgal altında karşılayan Filistin'in Gazze bölgesinde yetimlere nakdi yardımda bulundu.

Avrupa Yetim Der adına Ramazan ayının başında Gazze’deki yetim ailelere yardımları dağıtan Filistin Rowad Derneği gönüllüsü Aybek Rabay, “Bu hayır işine katkısı olan kardeşlerime, Avrupa Yetim Der ve Rowad  Derneği adına teşekkür ederiz, Rabbimiz hayırlarını arttırsın ve kabul etsin.” duasında bulundu.

Bu arada geçtiğimiz Nisan ayında Gazze'deki yetimlere moral etkinliği düzenleyerek büyük takdir toplayan Avrupa Yetim Der'in, Filistin için başlattığı İftar kampanyasının sürdüğü bildirildi.

Kampanyaya destek vermek isteyenlerin Avrupa Yetim Der'in temsilcilikleri aracılığıyla veya genel merkezin, +49 157 73 97 58 18 nolu telefonunu arayarak yardım yapabilecekleri belirtildi. Ayrıca online bağış yapmak isteyen hayırseverlerin www.avrupayetimder.com adresinden bağışta bulunabilecekleri belirtildi.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.