Avrupa Yetim-Der'den teşekkür mesajı

Avrupa Yetim-Der'den teşekkür mesajı

Fransa'nın Mulhouse şehrinde Avrupa Peygamber Sevdalıları ile birlikte Kutlu Doğum etkinliği düzenleyen Avrupa Yetim – Der, etkinliğe iştirak eden katılımcılara teşekkür mesajı yayımladı.

Fransa'nın Mulhouse şehrinde Avrupa Peygamber Sevdalıları ile birlikte Kutlu Doğum etkinliği düzenleyen Avrupa Yetim – Der, bir teşekkür mesajı yayımlayarak, “etkinliğe katılmak için binlerce kilometreler kat ederek gelen ve etkinlik boyunca salondaki coşkuya ortak olup muhabbetle salavatlara iştirak eden değerli katılımcılara teşekkür ederiz.” dedi.

Yardım çalışmalarının yanı sıra, yaptığı kültürel çalışmalarla da halkın takdirini kazanan Avrupa Yetim – Der,  5 Nisan'da Fransa'nın Mulhouse şehrinde düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğiyle ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı.

Genel merkez tarafından yayımlanan mesajda, Kutlu Doğum etkinliğine Avrupa’nın birçok bölgesinden gelen binlerce Peygamber aşığının katıldığı belirtildi. Mesajın devamında, “ ‘Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav)’ temalı etkinliğe katılmak için yüzlerce, binlerce kilometreler kat ederek gelen ve etkinlik boyunca salondaki coşkuya ortak olup muhabbetle salavatlara iştirak eden değerli katılımcılara teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Mesajda, Davete icabet eden Karadağ Cumhuriyeti’nden gelen onur konukları başta olmak üzere etkinliğe katılım sağlayan bütün âlim, Seyda ve hocalara da teşekkür edildi.

Etkinliğe destek verenler ile etkinlikte görev alanlara da değinilen teşekkür mesajında, “Etkinliğimize destek verip ve etkinlik boyunca da müdavimleri ile can ve başla hizmet gayreti gösteren Vakıf ve Dernek gibi sivil toplum kuruluşlarına, maddi ve manevi imkânlarını seferber eden esnaf kardeşlerimize de can-ı gönülden teşekkürü bir borç biliriz. Etkinlikte görev alan bay ve bayan tüm kardeşlerimizden de Allah (cc) razı olsun. Rabbimiz, bu kardeşlerimizin ecirlerini kendi katında misli ile mükâfatlandırsın inşaallah.” denildi.

Teşekkür mesajı,  Sevgi, muhabbet ve aşkın devamlı olarak yüreklerde atması temennisi ile son buldu.  (Ahmet Bayram – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.