Avrupa Yetim Elinden çocuk maması yardımı

Avrupa Yetim Elinden çocuk maması yardımı

Avrupa Yetim Eli tarafından "Çocuk Maması" projesi kapsamında Yemen'in Sana bölgesinde mama yardımı yapıldı.

"Çocuk Maması" projesi kapsamında Avrupa Yetim Eli; Yemen'in Sana bölgesinde binlerce çocuk için çocuk maması dağıtıldı.

Kurulduğu günden beri hayır çalışmalarıyla adını duyuran Avrupa Yetim Eli’nin Almanya'nın yanı sıra; Türkiye, İsveç, İtalya, Avusturya, Fransa, Kanada, Danimarka ve Balkan ülkelerinde de temsilcilikleri bulunuyor. Dünyanın birçok yerine gıda, giyim ve kırtasiye gibi yardım faaliyetleriyle yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Hayırseverlerin bağışlarıyla Yemen'de "Çocuk Maması" projesi kapsamında mama dağıttıklarını dile getiren Avrupa Yetim Eli Yetkilisi Hüseyin Ateş, mama dağıtımının, savaşın yaşandığı bölgelerdeki mağdur ailelere yapıldığını söyledi.

Avrupa Yetim Eli olarak Yemenli çocuklara yönelik başlattıkları mama projesinin devam ettiğini belirten Ateş, "Savaşta Yemenli yetişkinler etkilendiği gibi çocuklar da etkileniyor. Bu olaylar başlamadan önce Yemen'de yetimlerin sayısı yüzbinlerce olarak ifade edilirken, şu anda milyonları aşmış bulunmaktadır. Avrupa Yetim Eli olarak bu çocuklara yardım etmemizin nedeni, çocukların savaştan dolayı yeterince beslenememesi ve zor hayat şartları altında fazlasıyla etkilenmeleridir. Bu dağıtımımızın ikinci programıdır. Yemen'e yönelik çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.