Aydın Gök'ün seçim mitingi başladı

Aydın Gök'ün seçim mitingi başladı

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi başladı. Miting alanına akın eden Batmanlılar, alanı “Mürted sapıtma sabrımızı zorlama” sloganı ile inlettiler.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün Farabim Hastanesi önü Basın Kavşağı’nda düzenlenen seçim mitingine Batmanlılar yoğun katılım gösterdi. Tekbir ve salâvatlarla mitingin yapılacağı alana giriş yapan Batmanlılar, alanı “Batman seninle aydınlanacak” sloganıyla inlettiler.

Marş ve ilahilerin seslendirildiği alanda mitingin başlamasını bekleyen Batmanlıların coşkusu, Alana Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök’ün gelmesiyle doruğa çıktı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Batmanlıların yoğun katılımıyla saat 17.30'da başladı.

Programdan önce Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca (Xanikê) köyünde HDP’liler tarafından katledilen M. Şerif Şimşek ile Abdulcelil Talayhan için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Miting alanına, “Xanıké Şehidlerine Batman’dan Selam Olsun”, “Beklenen Hizmet Aydın Gök’le Gelecek”, “Sahipsiz Batman İçin İşte Fırsat”, “Batman Seninle Huzur Bulacak”, “Dindar Bir Nesil ve İslami Bir Toplum İçin Aydın Gök’e Evet” afişlerinin asıldığı görüldü.

Katılımcılar, “Aydın GÖK’e evet” çünkü bizden biri”, “Beklenen hizmet hür adayla gelecek” “Temsilcilerimiz bizim gibi olmalı”, “Müslüman gemiye Ezidi kaptan olmaz” gibi döviz ve afişler taşımaları dikkat çekti.

Sık sık tekbir getirilen miting programı konuşmalar ve seçim marşları ile devam ediyor.  (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.