Bağlar Belediyesi nikâh işlemlerini açık alanda gerçekleştiriyor

Bağlar Belediyesi nikâh işlemlerini açık alanda gerçekleştiriyor

​Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, "Yeni Normalleşme" adımları kapsamında nikâhları, hizmet binası önünde yer alan yeşil alan ve bahçe gibi açık alanlarda kıyıyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından kısa sürede tamamlanarak modern hale getirilen ek hizmet binası önünde yer alan yeşil alan ve bahçede gerçekleşen nikah işlemleri; sosyal mesafe, maske ve dezenfektan kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile evlenen çiftlere ve yakınlarına çeşitli ikramlar yapılırken doğal ve göz kamaştıran bir ortamda evliliğe adım atan çiftler, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Nikâh işlemleri yapılan Hamza Kavur (28) ve Birgül Akkuş çifti (21), "Oldukça güzel ve doğal bir ortam. Her ne kadar eğlence olmasa da kır düğünü havasını yaşatıyor. Bu güzel ortam ve imkândan dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim için unutulmaz bir anı olacak." dedi. 

"Doğal ortamda işlemleri yerine getiriyoruz"

Bağlar Belediyesi Evlendirme Memuru Handan Eker Taşkent, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ve sağladığı imkânlarla nikâh işlemlerini açık alanda yaparak bir ilke imza attıklarını söyledi.

Coronavirus tedbirleri ve sıcak havanın bu kararı almalarında etkili olduğunu belirten Taşkent, "Ek hizmet binamız Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Beyoğlu tarafından tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulmuştur. Daha önce atıl durumdaydı. Binamızın olduğu alanda çok güzel yeşil ve doğal alan var. Buranın düzenlemesi de başkanımız tarafından yapılmıştır. Doğal ve ferah bir ortamı var. Coronavirus ve sıcak havaya karşı nikâh işlemlerini burada yapıyoruz. Vatandaşlarımız doğal ortam nedeniyle çok mutlu oluyor. Sosyal mesafe, maske ve dezenfektan gibi tüm önlemleri alarak evlenen çiftlere yardımcı oluyoruz. Yeni normalleşme süreci başladıktan sonra evlilik için başvurularda artış var. Belediye olarak her konuda vatandaşlarımıza destek sağlıyoruz. Bağlar halkına ve bizlere sağlamış olduğu imkânlardan dolayı Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

İLKHA


Bağlar Belediyesi nikâh işlemlerini açık alanda gerçekleştiriyor

Bağlar Belediyesi nikâh işlemlerini açık alanda gerçekleştiriyor

Bağlar Belediyesi nikâh işlemlerini açık alanda gerçekleştiriyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.