Bağlar Belediyesi’nden Kur’an kursu öğrencilerine anlamlı destek

Bağlar Belediyesi’nden Kur’an kursu öğrencilerine anlamlı destek

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası, Kur’an kursu öğrencilerine giyim desteğinde bulundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla Çelebi Eser Yatılı Kur’an Kursu’nda öğrenim gören 122 öğrenciye ayakkabı desteği sağlandı.

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ulaştırılan yardımlar, çocukları sevindirdi.

Anlamlı davranış nedeniyle Hüseyin Beyoğlu’na ve mağazaya teşekkür eden öğrenciler, bu durumdan duydukları sevinci dile getirdi.

Bugüne kadar Günışığı Mağazası üzerinden binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaştıklarını belirten Beyoğlu, "Günışığı Mağazamız çok önemli bir eksiği gideriyor. Giyim ihtiyacı olan vatandaşlarımıza buradan destek sağlıyoruz. Rabbime hamd olsun bugüne kadar hiçbir kardeşimize karşı mahcup olmadık. İmkanları milletimizin yararına değerlendirdik. Herkese destek olmaya gayret ettik. Bu çocuklarımız inşallah milli ve manevi eğitim hedefimizin mimarları olacaklardır. Bizim onlara olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.