Bağlar'da bazı caddeler asfaltlandı.

Bağlar'da bazı caddeler asfaltlandı.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi ilçeyi güzelleştirme ve vatandaşların yaşam koşullarını konforlu hale getirme çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde esnafların yoğunlukta olduğu bölgede yeni imar yolu yapılarak asfaltlandırıldı. Birçok noktada ise yeni kaldırım yapma ve parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Bağcılar Mahallesinde otomotivciler sitesi olarak bilinen bölgede 250 metre uzunluk ve 10 metre genişlikte yeni yol yapıldı. Aynı zamanda asfaltlandırılan yeni yol konforuyla göz kamaştırdı.

İlçenin birçok noktasında vatandaşların yaşam koşullarını kaliteli hale getirmek için yeni kaldırımlar yapılıyor, yıpranan kaldırımlar yenileniyor, tahrip olan parke taşları bakımdan geçiriliyor, yeni parke taşları döşeniyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Nerede ne zaman hizmete ihtiyaç olursa oraya koşuyoruz. Halkımızın hizmetkârı olmaktan keyif alıyoruz." dedi.

Beyoğlu, hizmet seferberliğini belli bir bölge ile sınırlı tutmayarak ilçenin ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde gerçekleştirmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.