Batman Mevlid-i Nebi etkinliğine hazırlanıyor

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da yarın düzenlenecek "Mevlid-i Nebi" etkinliği için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü tarafından yarın otogar yanındaki alanda düzenlenecek "Cihad Önderi Hz. Muhammed (sav)" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği için sabah saatlerinden itibaren hazırlıklara başlandı.


Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllüleri, alandaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, yaptığı açıklamada, yarın düzenleyecekleri etkinliğe tüm halkı davet etti.

Aydın, "Yarın düzenleyeceğimiz Mevlid-i Nebi etkinliği için çalışmalarımız son aşamaya geldi. Allah'ın izniyle birkaç saat içinde çalışmalarımız sona erecek. Etkinlikle ilgili bu akşam saat 20.00'de Rehber Tv'de canlı yayın programımız da olacak." dedi.

"İnşallah bu alan hınca hınç dolacak"

Batmanlılara etkinliğe katılım çağrısında bulunan Aydın, "Böylesi güzel bir günde, böylesi manevi bir atmosferin olduğu bir günde bütün halkımızı mevlid alanına bekliyoruz. Beklentimiz o dur ki bu alan hınca hınç dolacaktır. Peygamber sevdalısı Batman halkı buraya akın edecek, tekbir ve salavatlarla inşallah etkinliğimiz en güzel şekilde sonuçlanacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.