Batman Umut Der kurban çalışmalarına başladı video foto

Batman Umut Der kurban çalışmalarına başladı video foto

Her sene Kurban Bayramında binlerce aileye kurban eti ulaştıran Batman Umut-Der, Batman halkının kurban yardımında derneklerini aracı kılmaları için çağrıda bulundu.

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Gıda Bankası Genel Başkanı Halil Gergin, hayırseverlere çağrıda bulundu. Kurban yardımlarında köprü vazifesi gördüklerini belirten Gergin, Batman halkının kurban yardımlarında derneklerini aracı kılmalarını istedi.

Umut-Der olarak geçen senelerde olduğu gibi bu sene de kurbanlıklar temin etmek için erkenden hazırlıklara başladıklarını belirten Halil Gergin, “Umut-Der olarak 2015 Kurban Bayramı için kurban çalışmalarının startını verdik. Bu günden itibaren kurban kesmek isteyen hayırseverlere yardımcı olmak için derneğimiz kendi bünyesinde kurban alımında ve kesiminde yardımcı olacaktır. Küçükbaş kurbanlarımız 500 TL’dir. Büyükbaş hayvanları isteyen vatandaşlar için temin edebiliriz. Her sene olduğu gibi kurbanlarımız mezbahanede kesilecektir.” dedi.

Umut-Der olarak köprü vazifesi gördüklerini ve hayırseverlerin adına toptan kurbanlıkları aldıklarını vurgulayan Gergin, “Kurban Bayramında kurbanlarını derneğimiz vasıtasıyla fakirlere ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız varsa 24 saat derneğimiz açıktır. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0488 212 10 12 ile 0506 746 87 97 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirler. Bayramın dördüncü gününe kadar istedikleri zaman arayıp kurban siparişlerini verebilirler. Kurban kesim çalışmalarımız bayramın dördüncü gününe kadar devam edecektir. Tüm Batman halkının bu sene kurbanda Umut-Der Gıda Bankasını aracı kılmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Şehrin dört bir tarafına afiş asarak halka duyuruda bulunacaklarını belirten Gergin, kurban temini için dernek çalışan, üye ve gönüllülerinden oluşan bir komisyon kurduklarını ve söz konusu komisyonun bu yöndeki çalışmalarına başladığını söyledi.

İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.