Beytüşşebap Yolları Onarım Bekliyor

Beytüşşebap Yolları Onarım Bekliyor

Son yılların en çetin kış şartlarını geçiren Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bozuk olan yollar adeta köstebek yuvasına döndü.

ŞIRNAK - Şırnak'ın Beytuşşebap ve ilçeye bağlı tüm köylerin yolları adeta köstebek yuvasına dönerken, ilçe sakinleri, son iki yıldır, yolların çukurdan geçilmemesine, karşın ilgili kurumların yolların onarımı için her hangi bir çalışma yapmadığını ileri sürdü.

 

Tahrip olan yolların onarımı için defalarca müracaatta bulunduklarını dile getiren ilçe sakinleri, yapılan müracaatlara rağmen her hangi bir işlem yapılmadığını iddia ettiler.

 

Yolda oluşan çukurlardan dolayı araçlarının zarar gördüğünü dile getiren ilçe sakinleri, "Tahribat yüzünden oluşan çukurlardan dolayı yollarımız adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Her gün araçlarımızla köstebek yuvasına dönen yollardan geçmek zorunda kalıyoruz. Hal böyle olunca araçlarımız zarar görüyor. Konuyla ilgili yetkililere defalarca müracaatlarda bulunmamıza karşın bize sadece 'Yapılacak' denildi. Ancak şimdiye kadar her hangi bir müdahalede bulunulmadı" diyerek tepkilerini dile getirdiler (Abit Dündar -İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.