"Boykottan dolayı zarar edelim ama Müslümanların öldürülmesine katkıda bulunmayalım"

İşgalci siyonistlerin ürünlerini boykot ederek insani bir karar aldıklarını belirten pastane işletmecisi Yılmaz Kalkan, gerekirse zarar edeceklerini kabullendiklerini ama Filistin'de Müslümanların kanının daha çok akmasına neden olmayacaklarını söyledi.

Türkiye'de işgal rejiminin mallarının boykot edilmesi konusu büyük bir önem kazandı. Özelikle işgal ordusuna destek açıklaması yapan kimi firmalara boykot her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde pastane işleten esnaf Yılmaz Kalkan, siyonist rejimin ve ona destek veren içeceklerini satmayarak boykot kampanyası başlattı.


Boykot kararından dolayı zarar etseler de boykotu sonuna kadar sürdürmeyi düşündüklerini söyleyen Kalkan İLKHA'ya konuştu.

Kalkan, Türkiye'nin Suriye olayına müdahale ettiği gibi Filistin olayına da müdahale etmesi gerektiğini aktararak siyonistlerle olan politikaları askıya alıp 'öyle bir devlet tanımıyorum' demesi gerektiğini söyledi.

Ukrayna'da soykırım yapılıyor denilince insanlığın ayağa kalktığını ama Müslüman devlete soykırım yapıldığı zaman dünyanın sessiz kaldığını belirten Kalkan, Türkiye başta olmak üzere bütün Müslüman ülkelerin kendi öz kaynaklarıyla kendilerine ait bir para birimi belirlemesi gerektiğini vurguladı.

Kalkan, Türkiye olarak yerli ürün üretilebileceğini dile getirerek boykot yaparak insani bir karar aldıklarını söyledi.

"Zarar etsek de bu boykotu sonuna kadar sürdürmeyi düşünüyoruz"

Yılmaz Kalkan

Boykot kararı ile ilgili konuşan Kalkan, "Boykot kararı, kardeşlerimle beraber insani olarak aldığımız bir karardır. Aldığımız bu karardan dolayı zarar etsek de bu boykotu sonuna kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Filistin'deki çocuklar ve oradaki mazlum halkın bizim de burada boş durmadığımızı görmeleri, Allah katında bunun hesabını verebilmek için böyle bir karar aldık. Ben devletimizden şunu beklerdim; yaptığımız boykotlar küçük çaplı olabilir ama devletimiz Suriye olayına müdahale ettiği gibi Filistin olayına da müdahale etmesini isterdim. Siyonistlerle olan politikaları askıya alıp 'öyle bir devlet tanımıyorum' demesi gerekirdi. Maalesef ülkemiz böyle bir karar alamadığı için biz de halk olarak elimizden geldiği kadar Gazzeli kardeşlerimizin yanında durmaya çalışıyoruz. Şu anda yapabildiğimiz budur." dedi.

"Filistin'e devlet diyorum çünkü Filistin bizim devletimizdir"

Filistin'de yaşanan soykırıma tepki gösteren Kalkan, "Orada işlenen vahşete karşılık insani olarak söylenecek hiçbir söz yok, resmen katliam yapılıyor. Orada sivillere yapılanları çocuklara yapılanları gördüğümüz zaman yemekten kesiliyoruz. O çocukların yerine bizim çocuklarımız da olabilirdi. Ukrayna'da soykırım yapılıyor denilince insanlık ayağa kalkıyor ama ne yazık ki bir Müslüman devlete bu yapıldığı zaman dünya sessiz kalıyor. Filistin'e devlet diyorum çünkü Filistin bizim devletimizdir. Filistin bayrağının üzerine Ay Yıldızlı bayrağımızı koydum. Orada yaşananlara karşı Türkiye'nin müdahil olması lazım ama maalesef Müslümanlar şu anda uyuyor. Uyanmamız lazım." diye konuştu.

"Birlik beraberlik olmadığı sürece Müslüman âleminde kan akmaya devam edecek"

Müslüman ülkelerin kendi para birimlerini çıkartması gerektiğini belirten Kalkan, "Avrupa Birliği nasıl toplanıp kendi birimlerini çıkardıysa Türkiye başta olmak üzere bütün Müslüman ülkelerin kendi öz kaynaklarıyla diğer birimleri tanımayıp kendilerine ait bir para birimi belirlemesi gerekiyor; hatta sınırları kaldırıp birbirine destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Birlik beraberlik olmadığı sürece Müslüman âlemindeki bütün ülkelerde kan akmaya devam edecek. Bu da siyonizmin işine yarıyor. Şu anda 'Türkiye'de sorun olmuyor' demeyelim yakında bizim başımıza da gelecek. Irak'a yapıldı sesimizi çıkaramadık, Suriye'ye yapıldı sesimizi çıkaramadık ve şu an Filistin'e yapılıyor; sıra bize gelmeden çok geç olmadan uyanmamız lazım." şeklinde konuştu.

"Boykottan dolayı gerekirse zarar edelim ama Müslümanların öldürülmesine katkıda bulunmayalım"

Kalkan, sözlerine şöyle son verdi:

"Aldığımız boykot kararından dolayı illaki zararımız olacak eksikliklerimiz olacak ama maalesef bu da bizim eksikliğimiz. Koskoca bir ülkede eğer dışarıya bağımlı oluyorsak bırak da onun cürümünü çekelim. Boykottan dolayı gerekirse zarar edelim ama oradaki Müslümanların öldürülmesine katkıda bulunmayalım. Aldığımız her üründe oradaki Müslüman kardeşlerimizin kanının daha çok akmasına neden oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir ülke, kendi ürünlerimizi kendimiz üretebiliriz. Kayseri'de açılan fabrikayı elimizden geldiği kadar destekleme kararı aldık çünkü bizim yerli ürünümüz. Birçok esnafımız elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor ama maalesef halkımız 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' düşüncesinde. Burada bazı ürünlere yok dediğimiz zaman bize tepki gösteren bazı insanlarımız oluyor. Ne yazık ki daha olayın vahametinin farkında değiller." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.